Het Looncongres
– Het niet te missen evenement

Als u eerdere edities van het LoonCongres heeft bijgewoond, weet u dat de inzichten en ervaringen praktisch, inspirerend én verhelderend zijn. Eigenlijk was het LoonCongres dus al een evenement dat salarisprofessionals niet wilden missen. Dat geldt helemaal voor het LoonCongres 2018. Een congres interactiever en informatiever dan ooit!

* Via bovenstaande link kunt u zich aanmelden, u dient over de logingegevens voor het member portaal te beschikken.

Pr​ogramma
– Het overzicht van de dag

09u30 Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
10u00 Workshop SalarFusion
11u00 Pauze
11u15 Gastspreker Sandor
12u30 Lunch
13u15 Gastspreker Wilfred
13u55 Workshop SalarFusion
14u30 Pauze
14u45 Gastspreker Harry
16u00 Netwerkborrel

Data & Locaties
– Eindhoven, Houten & Zwijndrecht

Wat? LoonCongres 2018
Waar? Eindhoven, Houten en Zwijndrecht
Wanneer? Dinsdag 07.11, donderdag 09.11 en donderdag 16.11
Meteen inschrijven? Voor slechts € 299,00 bent u er de hele dag bij.

* Via bovenstaande link kunt u zich aanmelden, u dient over de logingegevens voor het member portaal te beschikken.

Sprekers
– Hieronder kunt u alvast kennismaken met de sprekers van het LoonCongres.

Sandor Gunsing

Sandor Gunsing is als fiscalist verbonden aan Kroese Wevers. Als absoluut specialist op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen, heeft hij de voor- én nadelen van de nieuwe regelgeving perfect in kaart gebracht. Sandor is een overtuigend spreker die complexe materie helder over het voetlicht brengt.

Harry Hugens

Harry Hugens combineert ervaring als Coördinator Samenwerkende Overheden bij de Belastingdienst met een succesvolle carrière als schrijver, docent én (PDL/VPS) examinator. Hij geldt als een gezaghebbend auteur op het gebied van payrolling en loonadministraties en is gespecialiseerd in loonheffingen en arbeidsrecht.

Mariëlle Berende

Mariëlle Berende is consultant binnen SALAR Nederland. Zij ontwikkelt en verzorgt WinSalar trainingen en beschikt over up to date kennis van salarisverwerking. Bovendien onderhoudt Mariëlle nauwe contacten met diverse overheidsinstanties en vertaalt zij evoluerende wet- en regelgeving naar praktische functionaliteiten.

Wilfred van der Meer

Met zijn bedrijf Klantexperience is Wilfred van der Meer dagelijks bezig met de thema’s klantbeleving, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Als spreker deelt hij met u zijn visie. Hij zet u aan het denken wat u persoonlijk kunt doen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Sprekende praktijkvoorbeelden worden afgewisseld met humor en praktische direct toepasbare tips. Dit gecombineerd met aanstekelijk enthousiasme zorgt voor een unieke belevenis.