Privacyverklaring SALAR Nederland

25 mei 2018

Je privacy is voor SALAR Nederland van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we via de website www.salar.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met ons.

Doeleinden van de verwerking
Wij verwerken alleen gegevens die jij zelf aan ons geeft via www.salar.nl of die wij krijgen door jouw gebruik van de website. Samengevat verwerken wij de door jou verstrekte gegevens voor de volgende doeleinden:

* Om de website voor jou te personaliseren
* Om jouw beter van dienst te kunnen zijn en contact op te nemen indien noodzakelijk
* Om de website verder te verbeteren en ontwikkelen
* Om jou op de hoogte te houden met onze producten en evenementen

Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere dan bovengenoemde doeleinden verwerken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven, dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met u zijn aangegaan of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Gebruik van persoonsgegevens
Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij verwerken de volgende categorie├źn van gegevens voor de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden: * NAW-gegevens

* E-mailadres
* Factuurgegevens
* De door uw met ons gedeelde gegevens
* IP-adres
* Cookie ID

Andere partijen
Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is op basis van de met jou gesloten overeenkomst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. Naast functionele en analytische cookies, maken wij ook gebruik van cookies waarmee wij jullie surfgedrag op onze website en andere websites kunnen volgen.

Google Analytics en Google Tag Manager
Wij gebruiken Google Analytics en Google Tag Manager om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en daarnaast ook om hun verdere websessie te kunnen volgen. Hiervoor laten wij gegevens verwerken door Google. Om te kijken hoe Google omgaat met de persoonsgegevens, verwijzen wij jullie door naar hun privacyverklaring waarin dit verder wordt toegelicht.

Infusionsoft en LeadForensics
Via de cookies die worden geplaatst door Infusionsoft en LeadForensics proberen wij ook nadat jij onze website hebt bezocht, te zorgen dat wij onze producten en reclame op jou interesses af kunnen stemmen. Hierdoor wordt jouw surfgedrag gevolgd en gekoppeld. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de privacyverklaring van Infusionsoft en LeadForensics.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat de gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, beperken, verwijderen, overdragen en wijzigen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

* Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
* Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
* Het laten corrigeren van fouten
* Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
* Intrekken van toestemming
* Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
SALAR Nederland
Luchthavenweg 67 H
5657 EA Eindhoven
administratie@salar.nl