Klant aan het woord

Voor SALAR Nederland zijn accountants, administrateurs en salarisprofessionals niet alleen klanten, maar ook partners. Hoe denken zij over de ontwikkelingen rondom salarisverwerking en hoe ervaren zij ons personeels- en salarispakket?

  • Feedback is welkom!
  • Oordeel klanten: 8,5 (2015)
  • Persoonlijk contact
  • Klantgedreven ontwikkelproces
27.09 2016
Van Wieren & Vellinga Adviseurs Accountants
Gepost in Klant aan het woord

“Vragen worden binnen een paar uur beantwoord. Dat waren we niet gewend!”

Ruim 275 klanten, variërend van eenpitters tot bedrijven met meer dan 50 werknemers. Dat is waar Van Wieren & Vellinga Adviseurs Accountants de salarissen voor verzorgt. Omdat veel werknemers op de diensten van het Dokkumer accountantskantoor vertrouwen, neemt de organisatie geen risico’s met de salarissoftware. Overstappen van salarispakket is dus geen hobby. Maar soms moet je wel. Bijvoorbeeld als de leverancier je geen keuze laat…

Lees meer

19.05 2015
SALAR aan het woord deel 2
Gepost in Klant aan het woord

Veel verandert. Maar wat goed is, blijft behouden!

De wereld verandert sneller dan ooit. Dat geldt voor de manier waarop mensen met software willen werken, maar ook voor de wijze waarop we naar informatie zoeken en hoe we met elkaar communiceren. SALAR Nederland wil proactief op al die ontwikkelingen inspelen. En dus staat er de komende periode een grote vernieuwingsslag in de stijgers. Het motto? Veel verandert. Maar wat goed is, blijft behouden!
Lees meer

21.04 2015
Adviesburo Tillema
Gepost in Klant aan het woord

“We hebben in 25 jaar tijd nooit problemen met WinSalar gehad!”
Hoewel weinig ondernemers spontaan in juichen uitbarsten als een belastingcontrole wordt aangekondigd, is er minimaal één bedrijfscontroleur die op een warm welkom mag rekenen. Voordat hij in 1989 samen met echtgenote Sabine een administratiekantoor overnam, legde André Tillema namelijk bedrijfsbezoeken af voor de fiscus. ”Dat is lang geleden, want dit jaar zijn we dus alweer een kwart eeuw in de administratieve sector actief!”
Lees meer

17.03 2015
B & W Financial Services
Gepost in Klant aan het woord

“Ik vind WinSalar zeer gebruiksvriendelijk en het wordt ook nog eens goed ondersteund”

Voor Jan Jaap Borra, één van de oprichters van Borra & Van Weeghel Financial Services, is elke werkdag een feest. Niet alleen vanwege de inhoudelijke uitdagingen, maar ook vanwege de bijzondere locatie van het administratiekantoor. Want hoe hard er ook gewerkt wordt, de medewerkers zijn altijd omringd door een rustiek duinlandschap…
Lees meer

17.02 2015
Valkering Groep
Gepost in Klant aan het woord

“Wat ik vooral fijn vind aan SALAR Nederland, is dat je als klant eigen inbreng hebt.”

Met vier vestigingen en zo’n dertig medewerkers, bedient Valkering Groep Administratie- en Belastingadviseurs een groot aantal MKB bedrijven in Noord-Holland. Dat die bedrijven de organisatie goed weten te vinden, is vooral te danken aan de nuchtere aanpak, waarbinnen persoonlijke aandacht en een transparant declaratiebeleid speerpunten zijn. Hoewel er ook op de vestigingen in Limmen, Warmenhuizen en Zwanenburg ‘salariscapaciteit’ beschikbaar is, worden de meeste lonen door Gertjan van Houts op het hoofdkantoor in Alkmaar verwerkt.
Lees meer

19.01 2015
Administratiekantoor Van Schayk VOF
Gepost in Klant aan het woord

“Ik heb hoge verwachtingen van SalarFusion dat SALAR ontwikkelt!”

In de kwart eeuw dat Administratiekantoor Van Schayk VOF aan de weg timmert, is er op administratief gebied enorm veel veranderd. Wet- en regelgeving werd ontelbare malen herzien, periodes van economische groei werden afgewisseld door diepe dalen en de fax maakte plaats voor e-mail. Maar wat overeind is blijven staan, is dat flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor klanten de sleutels tot succes zijn.
Lees meer

23.12 2014
Cordeta
Gepost in Klant aan het woord

“SalarOnline loonstrookjes zijn een stuk efficiënter dan papieren salarisslips”

Op het eerste gezicht hebben administratiekantoren en uitzendorganisaties misschien weinig gemeen. Maar Cees van Weelden Junior bewijst dat administratieve kwaliteiten en feeling voor personele vraagstukken heel goed hand in hand kunnen gaan…
Lees meer

18.11 2014
Roodenberg Staalkabels BV
Gepost in Klant aan het woord

“Een hoop bedrijven zouden nog wat van de WinSalar helpdesk kunnen leren”

Er zijn bedrijven die je als ‘argeloze burger’ niet kent, maar waar je toch regelmatig mee in aanraking komt. Zo heeft iedereen die wel eens een theater bezoekt of – nog algemener! – een overheaddeur in- of uitloopt, ongemerkt kennisgemaakt met de producten van Roodenberg Staalkabels BV uit IJmuiden. Deze in 1917 (!) opgerichte onderneming produceert namelijk hoogwaardige staalkabels die onder andere worden verwerkt in deuren, licht- en geluidsstellages.
Lees meer

21.10 2014
Meijborg Diensten BV
Gepost in Klant aan het woord

“Ik kan met WinSalar lezen en schrijven”

Wie aan salarisadministraties denkt, denkt waarschijnlijk ook aan accountants- of aan administratiekantoren. Een logische associatie, want veruit de meeste ondernemers besteden de loonverwerking aan hun accountant of administrateur uit. In die zin is Meijborg Assurantie & Diensten een beetje een vreemde eend in de ‘salarisbijt’, want het in Deventer gevestigde bedrijf is eerst en vooral een assurantiekantoor…
Lees meer

23.09 2014
Taxi Goverde BV
Gepost in Klant aan het woord

“Het klinkt misschien saai, maar in al die jaren dat we met WinSalar werken, zijn er eigenlijk nooit problemen opgetreden”

Met zo’n 140 chauffeurs en een verzorgingsgebied dat heel West Brabant omvat, zijn de auto’s van Taxi Goverde uit Zevenbergen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Of de oprichter van het familiebedrijf – de grootvader van de huidige directeur – dit succes had kunnen voorspellen, is zeer de vraag… “De onderneming is in 1934 opgericht. Destijds waren we net het ‘paard en wagen’ stadium ontgroeid,” vertelt hoofd administratie Cor Ribbens.
Lees meer

Pagina 1 van 612345...Minst recente »