Ontwikkelingen

SALAR Nederland introduceert continu functionaliteiten en updates voor haar personeels- en salarispakket. Bijvoorbeeld om op nieuwe wet- en regelgeving in te spelen of om het gebruikersgemak van het salarispakket te vergroten.

  • Constant doorontwikkeld
  • Altijd up-to-date
  • Gratis nieuwe features
  • Focus op gebruikersgemak
24.08 2016
Fusionkeuken? SalarFusion ontbijt!
Gepost in Ontwikkelingen

Frans met Aziatische invloeden? Cajun sushi? Nordic cuisine met een lokale twist? In de culinaire wereld worden non-stop grenzen overgestoken. Ook SALAR Nederland is een grensverleggende organisatie. Daarbij verlaten we in 2017 zelfs de aarde, want SalarFusion draait binnenkort in de wolken. En ja, het uitzicht is prachtig!

Beetgare input
Omdat we willen dat het nieuwe web-based salarispakket vanaf dag één precies doet wat onze klanten verwachten (meer mag ook!), overleggen we graag en vaak met gebruikers. Zo organiseren we in oktober ontbijtsessies voor klanten die werken met de live of demo-versies van SalarFusion. Wat vinden zij van de look & feel? Wat kan er anders of beter? En hoe zorgen we er samen voor dat SalarFusion echt het beste salarispakket ooit wordt? In oktober tikken we samen met klanten een eitje en drinken we een straffe espresso of een hartverwarmende latte macchiato. Maar wat er vooral over de ontbijttafel gaat, zijn hun beetgare ideeën en suggesties. En daar zet ons ontwikkelteam graag de tanden in!

Meer weten over SalarFusion?
Geïnteresseerd in updates over het web-based salarispakket? Meteen bericht ontvangen zodra SalarFusion je werk uit handen kan nemen? Laat het ons even weten en we seinen je in!

12.04 2016
Eerste SalarFusion update
Gepost in Ontwikkelingen

De eerste ‘live’ update van SalarFusion komt er snel aan. Dat is ook meteen een belangrijke update, want er worden diverse nieuwe functionaliteiten aan het web-based personeels- en salarispakket toegevoegd. Zo wordt het update log waarin de wijzigingen zijn opgenomen voortaan met een pop-up weergegeven, zodat u nog beter kunt zien wat er is aangepast. Bovendien zijn een aantal bugs opgelost die door onze klanten waren ontdekt. Daarvoor – en voor alle feedback die we de komende periode ontvangen – bedankt! Mede dankzij uw reacties kunnen we SalarFusion optimaal op klantwensen toespitsen!

Handig om te weten

De update is zowel van toepassing op gebruikers van de ‘live’ als van de ‘demo’ versie van SalarFusion en wordt automatisch geïnstalleerd. U hoeft dus geen actie te ondernemen. Om eventuele overlast te minimaliseren, wordt de update ’s nachts uitgevoerd. In de toekomst worden updates op vaste momenten doorgevoerd, zodat u altijd weet wanneer we ‘onderhoud plegen’. U ontvangt binnenkort informatie over de updatecyclus. Let op; bij calamiteiten kan daarvan worden afgeweken.

02.12 2015
U hoeft geen nieuw BAPI Certificaat aan te schaffen
Gepost in Ontwikkelingen

De eerste BAPI Certificaten komen vanaf maart 2016 te vervallen, u hoeft geen nieuwe PKIoverheid services servercertificaten te kopen.

SALAR Nederland heeft voor u de volgende oplossingen:
Ik heb een BAPI Certificaat, en ook al een PKIoverheid services servercertificaat
Nadat u BAPI certificaat is verlopen stapt u tijdelijk kosteloos over op ons BAPI Verzamelcertificaat. Uw eigen PKIoverheid services servercertificaat kunt u naar verwachting in september 2016 gaan gebruiken in WinSalar.

Heeft u geen PKIoverheid services servercertificaat
Nadat uw BAPI Certificaat is verlopen stapt u over op onze BAPI Dienst. Wilt u een eigen PKIoverheid services servercertificaat aanschaffen (kosten € 600 voor 3 jaar) en gebruiken voor WinSalar dat kan naar verwachting vanaf september 2016. U kunt ook gebruik blijven maken van ons verzamelcertificaat. Bijkomend voordeel is dat u geen installatie of aanschafkosten heeft.

U heeft geen BAPI Certificaat en maakt nu gebruik van onze BAPI Dienst
Deze gaat automatisch over naar de SALAR Digipoort Dienst (SDD), u hoeft hiervoor niets te doen.

Aangifte service
Deze blijft bestaan, wij verzorgen de aangifte en afhandeling van uw xml bericht.

Hoelang blijft WinSalar BAPI Software nog bestaan?
BAPI  wordt ondersteund tot 28 februari 2017, onze verwachting is dat we vanaf september 2016 deze dienst kunnen beëindigen en u gaat dan over naar SALAR Digipoort Dienst (SDD).

19.05 2015
Inspirerend ontbijtje
Gepost in Ontwikkelingen

Het ontbijt is niet alleen de belangrijkste maaltijd van de dag, maar voor ons ontwikkelteam ook de meest inspirerende. “De afgelopen ontbijtsessies hebben we enorm veel bruikbare feedback van ons SalarFusion ‘testpanel’ ontvangen. “Uiteraard wil ik iedereen die daaraan heeft meegewerkt, bedanken voor hun tijd, moeite en meedenkbereidheid,” zegt Guido Stapper. “We kunnen veel met feedback, dus op- en aanmerkingen zijn altijd welkom.”
Lees meer

21.04 2015
Ontbijtsessie met onze klanten
Gepost in Ontwikkelingen

Terwijl u deze blog leest, zitten wij aan een ontbijtje. Niet omdat we ‘slow starters’ zijn of een dagje vrij hebben genomen, maar omdat vandaag de ontbijtsessies met onze klanten van start zijn gegaan. Uiteraard staan de ontwikkelingen rondom SalarFusion daarbij centraal. Guido Stapper: “We hebben al behoorlijk wat bruikbare en positief/kritische feedback van de pilotgroep ontvangen. Genoeg input om tijdens de ontbijtsessies onze tanden in te zetten!”
Lees meer

17.03 2015
We zijn gemigreerd!
Gepost in Ontwikkelingen

Migratie is niet alleen in de politiek een hot topic. Ook IT’ers nemen het woord vaak in de mond. “Wat ermee wordt bedoeld, is de overgang naar een andere omgeving, bijvoorbeeld van server A naar server B,” vertelt Guido Stapper. “Dat kan onder andere winst opleveren als de nieuwe ‘locatie’ sneller is. Onze recente migratie van SalarOnline is daar een voorbeeld van. De nieuwe server draait beter en biedt meer kansen om functionaliteiten toe te voegen.”
Lees meer

17.02 2015
We serveren een nieuwe server!
Gepost in Ontwikkelingen

Dat het SALAR Nederland ontwikkelteam het vizier op Fusion heeft gericht, zal u niet verbazen. In maart maken klanten die zich daarvoor hebben aangemeld namelijk kennis met de nieuwste betaversie van het innovatieve salarispakket. En kort daarop volgen ontbijtsessies en enquêtes; essentiële input om Fusion op uw praktijk af te stemmen! Maar werken aan een nieuw pakket mag dan wel belangrijk zijn, dat geldt natuurlijk ook voor het upgraden van de bestaande oplossingen!
Lees meer

20.01 2015
TKP update detailhandel onderweg!
Gepost in Ontwikkelingen

Voor software ontwikkelaars is iedere release spannend. “Doen nieuwe functionaliteiten wat ze moeten doen? Kunnen mensen makkelijk hun weg in het pakket vinden? En hebben we niets over het hoofd gezien? Dat zijn vragen waar ik rond de kerst best wel eens mee worstel,” vertelt Guido Stapper. “Gelukkig hebben we inmiddels zoveel ervaring dat we de meeste issues op voorhand kunnen ondervangen.”
Lees meer