Insert Image

Presentaties
– Online, bij ons, of gewoon bij u op kantoor.

SALAR Nederland verzorgt verhelderende presentaties over haar oplossingen. Tijdens deze sessies schakelt u één op één met een SALAR specialist die u razendsnel verder helpt. Of u nu vragen heeft over de algemene workflow of wilt weten hoe u specifieke handelingen – het aanmaken van werkgevers, het uitkeren van vakantiegeld enzovoorts – het beste vormgeeft, na een presentatie weet u precies wat u wilt weten. En meer!

Workshops
– Wij praten u bij over de actualiteit.

De wet- en regelgeving op personeels- en salarisgebied verandert in hoog tempo. Hoewel onze platformen proactief worden aangepast om aan al die veranderingen tegemoet te komen, is het uiteraard wel essentieel dat u weet wat er verandert en wat daar de kansen en knelpunten van zijn. Onze workshops praten u bij over de actualiteit. Bijvoorbeeld als er tussentijds aanpassingen worden doorgevoerd. Of wanneer het tijd is om het oude jaar voor een frisse start in te ruilen.

​Trainingen
– Wij helpen u op weg

‘Makkelijk te leren. ‘Logisch en helder ingericht’,‘Veel overzichtelijker dan mijn vorige pakket’. Het zijn zomaar wat uitspraken van mensen die de overstap naar onze oplossingen al hebben gemaakt. Maar ondanks het grote gebruikersgemak, is het uiteraard handig om het pakket ‘up close and personal’ te leren kennen. Tijdens onze trainingen ontdekt u de ins & outs van de platformen tot in de finesses. Ga voor een korte kennismakingstraining. Of kies voor een inspirerende verdieping.

Opleidingen
– Opleidingen die bewezen effectief zijn

Dat het voeren van personeels- en salarisadministraties een (complex!) vak is, weet u als geen ander. Toch zijn er mensen die dit vak beheersen, maar niet beschikken over een formele accreditatie. Vindt u dat het tijd is om uw expertise te bekronen met het PDL certificaat? Of heeft u uw PDL behaald, maar is uw kennis toe aan een update? SALAR Nederland verzorgt PDL opleidingen die bewezen effectief zijn. Maar ook voor een VPS traject of een opfriscollege zit u bij ons op de eerste rij.