Select Content Template

Opleidingen

Dat het voeren van personeels- en salarisadministraties een (complex!) vak is, weet u als geen ander. Toch zijn er mensen die dit vak beheersen, maar niet beschikken over een formele accreditatie. Vindt u dat het tijd is om uw expertise te bekronen met het PDL certificaat? Of heeft u uw PDL behaald, maar is uw kennis toe aan een update? SALAR Nederland verzorgt PDL opleidingen die bewezen effectief zijn. Maar ook voor een VPS traject of een opfriscollege zit u bij ons op de eerste rij.

PDL

U werkt als salarisadministrateur, accountant of P&O-er. U wilt vakkennis opdoen en de complexe materie volledig leren doorgronden. U wilt op de hoogte zijn van nieuwe wet- en regelgeving. En u wilt een volwaardig gesprekspartner voor werkgever, werknemer, uitvoeringsinstanties en fiscus. Dat kan. En sneller dan u denkt, want onze PDL opleiding is niet alleen compleet en actueel, maar heeft ook nog eens een hoog slagingspercentage.

VPS

Wilt u zich ontwikkelen tot allround payroll professional? En dus de logische sparringpartner van HR-specialisten, financiële professionals en salarisadministrateurs zijn? Het kan! De Vakopleiding Payroll Services (VPS) stoomt u er namelijk klaar voor. Binnen dit opleidingstraject komen alle relevante onderwerpen uitgebreid aan bod. Van fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht tot en met communicatieve skills. Allround(er) dus!

College

Dé opfriscursus voor alle salarisadministrateurs van Nederland. Met of zonder PDL diploma. Starter of ervaren. Iedereen die beroepshalve ‘iets’ met salarissen doet, is meer dan welkom in onze ‘collegebanken’ en zal profiteren van de inzichten van ervaren docenten. Zij brengen u in één volledige dag op de hoogte van de effecten van nieuwe wet en regelgeving. Vragen zijn natuurlijk meer dan welkom. Ervaringen uitwisselen ook.