Presentaties

Online. Bij ons. Of gewoon bij u op kantoor. SALAR Nederland verzorgt verhelderende presentaties over haar oplossingen. Tijdens deze sessies schakelt u één op één met een SALAR specialist die u razendsnel verder helpt. Of u nu vragen heeft over de algemene workflow of wilt weten hoe u specifieke handelingen – het aanmaken van werkgevers, het uitkeren van vakantiegeld enzovoorts – het beste vormgeeft, na een presentatie weet u precies wat u wilt weten. En meer!

Webinars

Concrete tips over berekeningen of aangiften. Uitleg over het optimaliseren van de workflow. Ondersteuning bij het aanmaken van werkgevers en werknemers. Tijdens webinars staan uw vragen volledig centraal. U spart één op één met onze specialisten. En hoeft er de deur niet voor uit, want u kijkt ‘live’ mee met de docent. U ziet dus meteen welke handelingen in welke volgorde nodig of handig zijn. Duidelijker kan het niet!

Seminars

Of u nu definitieve antwoorden op concrete vragen wilt hebben of vooral geïnteresseerd bent in de uitdagingen van andere salarisprofessionals, tijdens onze seminars leert u de ins & outs van onze platformen razendsnel kennen. Kies voor een seminar op één van onze trainingslocaties, breng een bezoekje aan ons gezellige pand in Eindhoven of nodig onze docenten op uw kantoor uit voor een in-company leerervaring!

Bij Salar

Toegegeven; misschien moet u er iets langer voor in de auto of de trein zitten, maar de kennis die u tijdens een seminar op onze fijne locatie in Eindhoven opdoet, is die tijdsinvestering meer dan waard. Het seminar zelf is bovendien gratis. Een voordeel van deze variant, is dat u ook de antwoorden hoort op vragen van andere salarisprofessionals. En dat levert vaak verrassend bruikbare inzichten op.

Op locatie

Kies voor een seminar op locatie – één van onze favoriete trainingsruimten of, nog dichterbij, op uw kantoor – en ga een uur lang op ontdekkingsreis door het personeels- en salarisplatform. De route kunt u uiteraard door onze specialisten laten uitststippelen – ze wijzen u graag op interessante highlights en tijdbesparende short cuts – of helemaal zelf bepalen. In dat geval zijn uw vragen dus de GPS.