Trainingen

‘Makkelijk te leren. ‘Logisch en helder ingericht’. ‘Veel overzichtelijker dan mijn vorige pakket’. Het zijn zomaar wat uitspraken van mensen die de overstap naar onze oplossingen al hebben gemaakt. Maar ondanks het grote gebruikersgemak, is het uiteraard handig om het pakket ‘up close and personal’ te leren kennen. Tijdens onze trainingen ontdekt u de ins & outs van de platformen tot in de finesses. Ga voor een korte kennismakingstraining. Of kies voor een inspirerende verdieping.

Kennismaking

Bent u een nieuwe gebruiker van WinSalar of SalarFusion? En wilt u wilt binnen no-time de ins en outs van het platform ontdekken? Kies voor onze kennismakingstraining en maak kennis met de intuïtieve workflow. Van het aanmaken van werkgevers tot het doen van fiscale aangiften, en van het uitbetalen van vakantiegeld tot het voorbereiden van de jaarafsluiting.  Alle opties worden vanuit de praktijk belicht.

Basis

Dit is de ideale training voor iedereen die sneller, efficiënter en prettiger met het personeels- en salarisplatform wil werken. In drie uur lichten onze enthousiaste trainers toe waar u precies winst kunt boeken. Ontdek geavanceerde opties om ‘standaard’ handelingen soepeler te laten verlopen. Pas slimmigheidjes toe die tijdswinst opleveren. En richt het pakket zo in dat u uitsluitend de opties ziet die u daadwerkelijk gebruikt.

Vervolg

Nog meer uit uw personeels- en salarisplatform halen? De meest geavanceerde opties tot in de finesses beheersen? Na deze training van zes uur kunt u bijna zelf voor de klas plaatsnemen! Een verdiepingsslag die vooral geschikt is voor accountants en salarisprofessionals die veel medewerkers verlonen of complexe administratieve omgevingen managen. Uiteraard worden echt al uw vragen tijdens de training beantwoord.

Meer informatie en direct aanmelden? 

Meer informatie en direct aanmelden? Klik hier