Workshops

De wet- en regelgeving op personeels- en salarisgebied verandert in hoog tempo. Hoewel onze platformen proactief worden aangepast om aan al die veranderingen tegemoet te komen, is het uiteraard wel essentieel dat u weet wat er verandert en wat daar de kansen en knelpunten van zijn. Onze workshops praten u bij over de actualiteit.  Bijvoorbeeld als er tussentijds aanpassingen worden doorgevoerd. Of wanneer het tijd is om het oude jaar voor een frisse start in te ruilen.

Jaarovergang

Dat de wet- en regelgeving van vandaag niet de wet- en regelgeving van morgen is, weet u als geen ander. Ieder jaar worden er wijzigingen doorgevoerd die impact hebben op de inrichting en uitvoering van personele processen. Soms is die impact groot, zoals bij de Werkkostenregeling. Andere keren gaat het eerder om nuanceverschillen. Maar of de aanpassingen nu groot of wat kleiner zijn, de workshop Jaarovergang bereidt u er perfect op voor.

Actualiteiten

Veranderende wetgeving? Wisselende eisen van pensioenfondsen? Nieuwe interpretaties van bestaande regels? Als salarisadministrateur kunt u nooit lui achterover leunen, want er speelt altijd wel iets waar u rekening mee moet houden. SALAR Nederland helpt u graag om de vinger aan de pols van de actualiteit te houden. De workshop Actualiteiten belicht recente en aanstaande veranderingen vanuit het belangrijkste perspectief, dat van u!