Pionier, vernieuwer of specialist?

Salarissoftware pionier? Salarissoftware vernieuwer? Of toch ‘gewoon’ een salarissoftware specialist? Hoe u SALAR Nederland ook wilt omschrijven, feit is dat we ons al sinds 1986 (!) volledig concentreren op de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke personeels- en salarisplatformen.

Of we in die ambitie zijn geslaagd, is een vraag die we liever door onze klanten laten beantwoorden. Die klanten zijn in ieder geval intensief bij het ontwikkelproces betrokken. We werken namelijk vanuit de overtuiging dat niet onze interne ontwikkelaars de ‘salaris wijsheid’ in pacht hebben, maar dat eindgebruikers exact weten aan welke wensen en eisen hun ideale salarispakket moet voldoen.

Klantgedreven ontwikkelaar

Die focus op een sterk klantgedreven ontwikkelproces maakt een flink verschil. Op het gebied van functionaliteiten bijvoorbeeld.  Zo kiezen we niet zomaar voor ‘meer, meer, meer’, maar voegen we alleen opties aan de salarisplatformen toe die gebruikers winst opleveren.

Bovendien worden de oplossingen ondersteund door mensen die met twee benen in de salarispraktijk staan. Mensen die uw uitdagingen kennen en u ondersteunen zoals u dat graag wilt; razendsnel, deskundig en volledig. Klinkt dit als een organisatie waar u blij van zou kunnen worden? Hopelijk wordt u dat ook van onze personeels- en salarisoplossingen. Let op; SalarFusion wordt in 2016 geïntroduceerd.

WinSalar

Meer dan 40.000 organisaties verwerken de salarissen met WinSalar. Goed voor een kwart miljoen werknemers!

Hoewel dat overtuigende cijfers zijn (dat geldt ook voor de 8,5 waarmee onze helpdesk wordt beoordeeld!) laten we het eindoordeel over functionaliteiten, efficiency, gebruikersgemak en ondersteuning graag aan u. En daar brengen we niets voor in rekening, want u kunt WinSalar nu 30 dagen gratis uitproberen.

SalarOnline

Praktische online tools en functionaliteiten waarmee u uzelf, uw medewerkers en/of uw klanten een groot plezier doet.

Uiteraard hopen we dat WinSalar binnen no-time uw favoriete (en meest productieve!) collega is. De kans daarop is al groot, maar wordt nog groter als u niet alleen WinSalar aan uw bureau uitnodigt, maar ook een stoeltje vrijmaakt voor SalarOnline. In dat geval profiteert u namelijk van praktische online tools en functionaliteiten waarmee u uzelf, uw medewerkers en/of uw klanten een groot plezier doet…

SalarFusion

U bankiert online. U koopt online. En u verwerkt salarissen en personeelsgegevens online.

Vanaf 2016 is het echt zo simpel! Met SalarFusion heeft u dan namelijk altijd en overal toegang tot uw volledige salaris- en personeelspakket. En wat voor een pakket! SalarFusion is niet alleen de perfecte fusie tussen on- en offline leven en werken, maar spreekt de taal van uw front- en back-end systemen ook nog eens vloeiend.

SalarApps

Met SalarApps is informatie – en meer 24/7 beschikbaar op uw smartphone

De smartphonerevolutie verandert niet alleen de manier waarop we met elkaar communiceren, maar ook de manier waarop we informatie zoeken en verwerken. Die informatie moet anno nu ‘on demand’ beschikbaar zijn, ongeacht onze locatie. En waarom zou dat niet voor bijvoorbeeld loonstroken, jaaropgaven of het overzicht van vakantiedagen gelden? Met SalarApps is die informatie – en meer! – straks 24/7 beschikbaar.