Professionals

Stap de toekomst binnen

Als accountant of salarisadministrateur stelt u hoge eisen aan uw salarispakket. Logisch ook, want u brengt een groot deel van uw tijd in het pakket door. Misschien zelfs meer tijd dan u eigenlijk zou willen. Sommige loonverwerkingssoftware is immers zo complex dat het vinden van de juiste opties steeds opnieuw een strijd is. Dat geldt niet voor de salarisoplossingen van SALAR Nederland. Onze personeels- en salarisplatformen zijn namelijk niet conform ónze ideeën ingericht, maar in nauw overleg met onze opdrachtgevers ontwikkeld. En dus naadloos afgestemd op úw dagelijkse praktijk.

MKB Ondernemer

Stap de toekomst binnen

De kans dat ‘salarissen verwerken’ hoog op uw lijstje met favoriete vrijdagmiddag activiteiten scoort, is vrij klein. Daar staat tegenover dat u met outsourcen geen zicht en grip op het loonverwerkingsproces heeft. En relatief hoge kosten moet maken. Een lastige spagaat? SALAR Nederland helpt u om het perfecte evenwicht te vinden. Onze oplossingen zijn namelijk even betaalbaar als gebruiksvriendelijk. Bovendien worden ze uitstekend ondersteund – onze helpdesk wordt door klanten met een ruime 8,6 beoordeeld – en organiseren we regelmatig inspirerende workshops en events.

Efficiency ontmoet gebruikersgemak
Meer dan 700 meegeleverde branchepremies, zodat opzoekwerk eindelijk verleden tijd is? Een heldere en logische menustructuur? Een dashboard waar belangrijke signaleringen – denk aan het aflopen van werknemerscontracten – op werkgeversniveau worden weergegeven? WinSalar is echt ontwikkeld met efficiency en gebruikersgemak als belangrijkste uitgangspunten. En dus profiteert u van tijdbesparende opties, een lage ‘instapdrempel’ en maximale flexibiliteit. Bovendien is het pakket eenvoudig geschikt te maken voor zelfs de meest ‘veeleisende branches’, zoals de uitzend- of bouwsector.

Maar eerst: de kosten
De afweging tussen in- en externe salarisverwerking, begint natuurlijk met een gedegen kostenanalyse. De kans dat die vergelijking in het voordeel van WinSalar uitvalt, is groot, want SALAR Nederland bewijst graag dat salarisverwerking niet duur hoeft te zijn. Zo kunt u al voor € 179 met de startersversie van WinSalar aan de slag. Groeit uw bedrijf, dan groeit WinSalar gewoon met u mee. U kiest namelijk elk jaar de versie die op dat moment het meest geschikt is. Maar voor welke versie u ook kiest: u kunt altijd vertrouwen op de gratis adviezen van onze enthousiaste helpdeskmedewerkers!

Compleet of completer?
Ondanks het veelgeroemde gebruikersgemak, is WinSalar bijzonder compleet. Zo is een praktische HR module geïntegreerd, waarmee u documenten – zoals arbeidscontracten of kopieën van paspoorten – aan individuele medewerkers kunt toewijzen. Bovendien kunt u in combinatie met SalarOnline loonstroken per e-mail verzenden, klanten zelf mutaties laten doorvoeren en beschikt u ook nog eens over royale online back-up faciliteiten. Uiteraard verlopen digitale aangiften richting fiscus en pensioenfondsen snel en soepel. Met WinSalar haalt u dus meer in huis dan ‘zomaar’ een salarispakket!

Geschikt of ongeschikt?
Nog los van kostenoverwegingen, vraagt u zich waarschijnlijk af of WinSalar wel aansluit op uw branche en organisatie. Het antwoord op die vraag is ‘ja’. WinSalar is bijzonder flexibel en letterlijk geschikt voor iedere sector. In veruit de meeste gevallen kunt u volstaan met het ‘gewone’ salarispakket. Maar ook als u in een bijzondere branche actief bent, zoals de uitzendsector of de zeevaart, is WinSalar de beste keuze. Met onze speciale modules zijn de salarissen ook in die sectoren snel, soepel en eenvoudig te verwerken. Plus: u profiteert altijd van ruim 700 branche-specifieke premies die standaard worden meegeleverd.

Ondersteund door specialisten
Hoe groot uw kennis van het vakgebied ook is, soms heeft u behoefte aan ondersteuning, uitleg of ‘gewoon’ een bevestiging dat u het bij het rechte eind heeft. In al die gevallen staat onze helpdesk voor u klaar. Denk daarbij niet alleen aan technische tips & trucs, maar ook aan inhoudelijke support, bijvoorbeeld over de impact van wetswijzigingen of nieuwe voorwaarden vanuit pensioenfondsen. Onze medewerkers staan met twee benen in de salarispraktijk. Dat dit meerwaarde heeft, vinden vooral onze opdrachtgevers. Zij beoordelen de helpdesk namelijk met een ruime 8,6. En dat al vijf jaar op rij.

Ondersteund door specialisten
Hoe groot of beperkt uw kennis van het vakgebied ook is, soms heeft u behoefte aan ondersteuning, uitleg of ‘gewoon’ een bevestiging dat u het bij het rechte eind heeft. In al die gevallen staat onze helpdesk voor u klaar. Denk daarbij niet alleen aan technische tips & trucs, maar ook aan inhoudelijke support, bijvoorbeeld over de impact van wetswijzigingen of nieuwe voorwaarden vanuit uw pensioenfonds. Onze medewerkers staan met twee benen in de salarispraktijk. Dat dit meerwaarde heeft, vinden vooral onze opdrachtgevers. Zij beoordelen de helpdesk namelijk met een ruime 8,6. En dat al vijf jaar op rij.

Stap de toekomst binnen
In 2016 introduceren we SalarFusion, het innovatieve online personeels- en salarisplatform dat een nieuwe standaard in salarisverwerking zet. Dankzij de ‘fusie’ van onze jarenlange ontwikkelervaring en continu overleg met salarisprofessionals, belooft SalarFusion niet ‘een’ online alternatief te worden, maar de logische keuze voor iedereen die professioneel lonen verwerkt. Van geoptimaliseerde workflows tot een ‘drag & drop’ vakantieplanningsmodule; SalarFusion is de toekomst van salarisverwerking. U stapt die toekomst als één van de eersten binnen, want met WinSalar Accountant is toegang gratis. Graag gedaan!

Online opties
Hoewel u bij salarisverwerking misschien niet aan online tools denkt, bieden we die wel degelijk. Zo kunt u met SalarOnline loonstroken aan medewerkers e-mailen. Dat scheelt postzegelplakkerige vingers, maar biedt u vooral de kans om medewerkers beter en sneller te informeren.

Vanaf 2016 rollen we bovendien SalarFusion uit, een innovatief online personeels- en salarisplatform dat dé nieuwe standaard zet. En dat is nog ‘slechts’ het begin, want er worden ook apps geïntroduceerd, waarmee medewerkers bijvoorbeeld zelf vakantiedagen kunnen inplannen. Klinkt goed? We houden u graag vrijblijvend op de hoogte.

captcha