De belofte van flexibiliteit

SalarFusion is een revolutionair online salaris- en personeelsplatform, waarmee u tijd en plaats onafhankelijk werkt. Ingericht volgens het ‘de gebruiker weet het beter dan wij’ principe. En dus naadloos toegespitst op uw dynamische salarisverwerkingspraktijk.

De belofte van gemak

SalarFusion is een fusie van onze jarenlange ontwikkelervaring en continu overleg met salarisprofessionals uit alle sectoren. Het resultaat is een online platform dat geen manier van werken dicteert, maar uw bestaande workflow faciliteert én optimaliseert.

De belofte van efficiency

Werken met SalarFusion is schakelen met een salarispakket dat alle handelingen vereenvoudigt en versnelt. Zo is het invoeren van bijvoorbeeld vakantiedagen een kwestie van ‘draggen & droppen’. Bovendien zijn veel ‘basale’ handelingen volledig geautomatiseerd.

De belofte van overzicht

De interface van SalarFusion is ‘from the ground up’ ontworpen, waarbij de look & feel continu door een positief/kritische jury is beoordeeld en becommentarieerd, namelijk onze opdrachtgevers. U zit straks in de bestuurdersstoel, wij verzorgen het dashboard.

Insert Testimonial