Professionals

Als accountant of salarisadministrateur stelt u hoge eisen aan uw salarispakket. Logisch ook, want u brengt een groot deel van uw tijd in het pakket door. Misschien zelfs meer tijd dan u eigenlijk zou willen. Sommige loonverwerkingssoftware is immers zo complex dat het vinden van de juiste opties steeds opnieuw een strijd is. Dat geldt niet voor de salarisoplossingen van SALAR Nederland. Onze personeels- en salarisplatformen zijn namelijk niet conform ónze ideeën ingericht, maar in nauw overleg met onze opdrachtgevers ontwikkeld. En dus naadloos afgestemd op úw dagelijkse praktijk.

MKB Ondernemer

De kans dat ‘salarissen verwerken’ hoog op uw lijstje met favoriete vrijdagmiddag activiteiten scoort, is vrij klein. Daar staat tegenover dat u met outsourcen geen zicht en grip op het loonverwerkingsproces heeft. En relatief hoge kosten moet maken. Een lastige spagaat? SALAR Nederland helpt u om het perfecte evenwicht te vinden. Onze oplossingen zijn namelijk even betaalbaar als gebruiksvriendelijk. Bovendien worden ze uitstekend ondersteund – onze helpdesk wordt door klanten met een ruime 8,6 beoordeeld – en organiseren we regelmatig inspirerende workshops en events.

Efficiency ontmoet gebruikersgemak

Meer dan 700 meegeleverde branchepremies, zodat opzoekwerk eindelijk verleden tijd is? Een heldere en logische menustructuur? Een dashboard waar belangrijke signaleringen – denk aan het aflopen van werknemerscontracten – op werkgeversniveau worden weergegeven? WinSalar is echt ontwikkeld met efficiency en gebruikersgemak als belangrijkste uitgangspunten. En dus profiteert u van tijdbesparende opties, een lage ‘instapdrempel’ en maximale flexibiliteit. Bovendien is het pakket eenvoudig geschikt te maken voor zelfs de meest ‘veeleisende branches’, zoals de uitzend- of bouwsector.

Maar eerst: de kosten

De afweging tussen in- en externe salarisverwerking, begint natuurlijk met een gedegen kostenanalyse. De kans dat die vergelijking in het voordeel van SalarFusion uitvalt, is groot, want SALAR Nederland bewijst graag dat salarisverwerking niet duur hoeft te zijn. Zo kunt u al voor € 180 met de DGA versie van SalarFusion aan de slag. Groeit uw bedrijf, dan groeit SalarFusion gewoon met u mee. U kiest namelijk elk jaar de versie die op dat moment het meest geschikt is. Maar voor welke versie u ook kiest: u kunt altijd vertrouwen op de gratis adviezen van onze enthousiaste helpdeskmedewerkers!

Ondersteund door specialisten

Hoe groot uw kennis van het vakgebied ook is, soms heeft u behoefte aan ondersteuning, uitleg of ‘gewoon’ een bevestiging dat u het bij het rechte eind heeft. In al die gevallen staat onze helpdesk voor u klaar. Denk daarbij niet alleen aan technische tips & trucs, maar ook aan inhoudelijke support, bijvoorbeeld over de impact van wetswijzigingen of nieuwe voorwaarden vanuit pensioenfondsen. Onze medewerkers staan met twee benen in de salarispraktijk. Dat dit meerwaarde heeft, vinden vooral onze opdrachtgevers. Zij beoordelen de helpdesk namelijk met een ruime 8,6. En dat al vijf jaar op rij.

Online opties

Hoewel u bij salarisverwerking misschien niet aan online tools denkt, bieden we die wel degelijk. Zo kunt u met SalarOnline loonstroken aan medewerkers e-mailen. Dat scheelt postzegelplakkerige vingers, maar biedt u vooral de kans om medewerkers beter en sneller te informeren.

Sinds 2017 is SalarFusion als commercieel product op de Nederlandse markt, een innovatief online personeels- en salarisplatform dat dé nieuwe standaard zet. En dat is nog ‘slechts’ het begin, want er worden ook SalarApps geïntroduceerd, waarmee medewerkers bijvoorbeeld zelf vakantiedagen kunnen inplannen. Klinkt goed? We houden u graag vrijblijvend op de hoogte.