Winst op drie fronten
Het verwerken van salarissen is én blijft mensenwerk. Maar daarbij willen die mensen wel perfect worden ondersteund. Hoe sneller, efficiënter en eenvoudiger loonadministraties kunnen worden ingericht en gemanaged, hoe beter! Met WinSalar boekt u de maximale snelheid- en efficiencywinst. En omdat het gebruikersgemak echt ongeëvenaard hoog is, is het onder de streep ook nog eens leuker om loonadministraties met WinSalar te voeren. Drie keer winst dus!

 • Het favoriete salarispakket van 40.000+ organisaties

 • Onze helpdesk presteert op topniveau (klantoordeel; 8,3)

 • Maandelijks 310.560 salarisstroken

 • Algemene klantbeoordeling: 8,714 (bron; klantonderzoek 2016)

WinSalar is úw pakket
Misschien vraagt u zich af waarom WinSalar zo populair is. Wat maakt dit salarispakket gebruiksvriendelijker en efficiënter dan de alternatieven? Het antwoord schuilt vooral in onze keuze voor klantgedreven ontwikkeling. Niet onze interne ontwikkelaars bepalen welke features in welke volgorde worden toegevoegd, maar onze klanten zelf. WinSalar is dus (mede) bedacht en gefinetuned door duizenden salarisprofessionals. Binnenkort ook door u?

 • Intuïtieve workflow; zien is begrijpen

 • Geïntegreerde digitale aangifte

 • Meer dan 700 premies meegeleverd

 • Inclusief HR module, online opties via SalarOnline

Van 1 tot 10.000 salarissen
Hoewel WinSalar het tweede huis is van vele salarisprofessionals, inclusief een fors aantal accountants, is het pakket natuurlijk ook geschikt voor het MKB-segment en het verlonen van DGA’s (tip: check SalarFusion!). Gebruikersgemak en efficiency zijn namelijk in elke branche belangrijk. Bovendien kunt u kiezen voor modules die specifieke functionaliteiten toevoegen. Bijvoorbeeld voor het verlonen van uitzendkrachten of mensen die in de bouwsector actief zijn.

“WinSalar heeft ons vanaf de start een enorme tijdsbesparing opgeleverd!”
(Wilco Wapenaar van Cum Laude Events)

Basis versie WinSalar

Alle versies zijn functioneel identiek het enige verschil is het aantal werkgevers / werknemers.

Solo

€699 p.j.

1 werkgever
onbeperkt aantal werknemers
updates
ondersteuning

Duo

€849 p.j.

2 werkgevers
onbeperkt aantal werknemers
updates
ondersteuning

Accountant

€1.349 p.j.

onbeperkt aantal werkgevers
onbeperkt aantal werknemers
updates
ondersteuning

Add-on

Geef WinSalar nog meer functies met de aanvullende add-on tools

Netwerkversie

€199 p.j. (per extra gebruiker €399)

Toegang tot WinSalar voor meerdere personen? Met de netwerkversie is het mogelijk. Deze module beschikt standaard over een uitgebreid rechtensysteem. Hiermee kunnen bepaalde handelingen of administraties worden afgeschermd voor onbevoegde medewerkers. Toepassingsvoorbeelden zijn het afschermen van de eigen administratie bij een administratie- of accountantskantoor, en het afschermen van de definitieve berekening voor individuele invoermedewerkers.

De netwerkversie mag op een onbeperkt aantal werkplekken worden geïnstalleerd, mits het data path van iedere werkplek naar één locatie verwijst op het netwerk. Standaard beschikt de netwerkversie over een 1 gebruiker licentie.

PIA/PRIS

€389 p.j.

Deze module is noodzakelijk voor werkgevers in de bouw- en schilderssector. De module bevat complete, voorgedefinieerde tabellen voor alle CAO’s in deze sectoren. Uiteraard kunt u deze tabellen volledig naar eigen inzicht aanpassen en/of aanvullen met eigen collectieve of individuele regelingen. Naast de digitale, periodieke aanlevering aan UWV Bouwnijverheid, SFB en/of PGGM behoort een vorstverletregistratie standaard tot de opties.
 Digitale aanlevering APG
Digitale aanlevering PGGM
Tijdspaarfonds
Toevoegen van hoofdaannemers
Volledig voorgedefinieerde tabellen

Uitzend

€649 p.j.

De uitzendmodule maakt WinSalar geschikt voor berekeningen volgens de uitzend-CAO. Daarnaast beschikt de uitzendmodule over importmogelijkheden om bijvoorbeeld gegevens uit een frontoffice-pakket in te lezen.
• Digitale Aanlevering StiPP (Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten )
• Keuze tussen ABU en NBBU (voor verwerking fases)
• De fases zijn voorgedefinieerd in de premie ‘Sectorfonds’ (geen fase signalering)
• Mogelijkheid tot het toevoegen van gegevens van Inleners
• Doorgave specifieke uitzendvelden in aangifte loonheffingen (waaronder risicogroepen voor de premie ‘Sectorfonds’)

Artiesten & Beroepssporters

€279 p.j.

Voor werknemers die onder de regeling, zoals beschreven in de ‘handleiding loonheffing artiesten en beroepssporters’ vallen, is deze module essentieel. In tegenstelling tot berekeningen bij ‘reguliere werknemers’, zijn de berekeningen voor deze groepen niet aan een vaste periode gekoppeld. Voorstellingen (‘berekeningen’) kunnen in willekeurige volgorde worden berekend en gewijzigd. Deze kunnen onderdeel zijn van een evenement, waarvan diverse totaaloverzichten kunnen worden afgedrukt.
Voorstellingen verlonen
Evenementen aanmaken
Kleine artiestenregeling
Kostenvergoedingsbeschikking
Buitenlandse artiesten
Betaallijst: datumbereik, op voorstelling, evenement

Tijd voor Tijd

€279 p.j.

Behoefte aan een pakket dat geschikt is voor tijd-voor-tijdregelingen? Met deze module beschikt u over alle noodzakelijke opties. De module bevat registratie- en opbouwmogelijkheden voor enkel- én dubbelcabine-uren. En is toepasbaar voor zowel de verplichte als de variabele, vrijwillige regeling. Alle opbouw- en uitkeringsmogelijkheden die in de CAO zijn vastgelegd, zijn in WinSalar aan te geven.
 Regeling CAO beroepsgoederenvervoer

Interface

€279 p.j.

Deze module maakt het mogelijk om periodieke gegevens uit andere softwarepakketten te importeren. Alle programma’s die het WinSalar-importformaat (‘wsi’) ondersteunen, kunnen met Interface gegevens naar WinSalar exporteren. Mogelijke toepassingen zijn tijdregistratiesystemen, personeelsinformatiesystemen en diverse bedrijfstakspecifieke pakketten. Iedere leverancier van software met overeenkomstige informatie wordt door ons uitgenodigd om het wsi-formaat te gaan ondersteunen. Ook voor maatwerkoplossingen is wsi vrij beschikbaar.

 • Vanaf 01.02.2018

 • Verzamelcertificaat SALAR Nederland

  SALAR Digipoort Dienst (SDD)

 • Aantal Loonaangiftes
 • Enkel Loonaangifte
 • Gebruik eigen PKIoverheid certificaat
 • Solo

 • 70

  jaarlijks

 • Onbeperkt
 • Duo

 • 85

  jaarlijks

 • Onbeperkt
 • Accountant

 • 110

  jaarlijks

 • Onbeperkt

Loonaangifte 2018 via SALAR Digipoort Dienst

A) Heeft u GEEN software voor het versturen de aangifte?Dan stellen wij software beschikbaar waardoor u eenvoudig via ons PKIoverheid “verzamel” certificaat de Loonaangiften inzend. Hiervoor brengen wij dan jaarlijks respectievelijk € 70 WinSalar Solo, € 85 WinSalar Duo en € 110 voor WinSalar Accountant in rekening.

B) Heeft u zelf een PKIoverheid certificaat? U kunt geen eigen certificering in onze software inlezen, er zijn uiteraard andere leveranciers waarmee dat wel mogelijk is. Als dat niet wenst kunt u gebruik maken van optie A). Maakt u al gebruik van onze SDD en dan hanteren wij dezelfde regeling.

Twijfels over verzendingen? Het duurt maximaal 3 dagen om retourberichten op te halen. Meestal zijn retourberichten direct na verzending beschikbaar. Bij twijfel kunt u het persoonlijk domein van de Belastingdienst raadplegen. Daar zijn retourberichten in te zien.

Download en probeer WinSalar

Laat hier je gegevens achter en wij sturen een download van WinSalar per e-mail.

Tevens ondersteunen onze support medewerkers bij vragen over het gebruik van WinSalar.