Wat verwacht u allemaal van een salaris pakket?

We lossen die hoge verwachtingen graag in!

Wie zich online op een salaris pakket oriënteert, ontdekt al snel dat er flink wat aanbieders zijn én dat de tarieven sterk uiteenlopen. De keuze voor salaris pakket X of Y zal natuurlijk mede door die prijs worden ingegeven. Maar er spelen meer factoren een rol…

Zo zijn niet alle salaris pakketten geschikt voor iedere branche, bijvoorbeeld omdat er in bepaalde sectoren zeer specifieke eisen aan loonverwerking worden gesteld.  Bovendien zijn er nog steeds veel salaris pakketten op de markt die vooral uitblinken in (onnodige) complexiteit. WinSalar en SalarFusion bewijzen dat het anders én beter kan. Zowel WinSalar als het cloud based SalarFusion (verkrijgbaar vanaf 2016) zijn namelijk in nauwe samenspraak met de salarissector zélf ontwikkeld. Wat dat in de praktijk betekent? Dat de oplossingen ideaal zijn als u:

Een salaris pakket zoekt met een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding

Voor SALAR Nederland is het ontwikkelen van loon pakketten geen bijzaak, maar een kernactiviteit. Ons salaris pakket is dan ook geen onderdeel van een ‘financiële suite’, maar een volwaardig personeelsplatform dat volledig op eigen benen staat. Onze developers kunnen al hun tijd en energie besteden aan het vervolmaken van het salaris pakket, wat tot efficiencywinst leidt. En dat mondt weer uit in lagere ontwikkelkosten én (dus) in een aantrekkelijk tarief. Diezelfde verregaande specialisatie waarborgt meteen de kwaliteit van het loon pakket.

Een salaris pakket zoekt dat de gebruiker centraal stelt

Voor WinSalar en SalarFusion geldt dat de wensen van de gebruikers bepalend zijn voor zowel de look & feel als de workflow. De interface van het salaris pakket is intuïtief. Veelgebruikte opties zijn snel toegankelijk. En een groot deel van de handelingen is geautomatiseerd. Zoals u van een specialistisch salaris pakket mag verwachten, verloopt de digitale aangifte snel en soepel met de geïntegreerde BAPI module. Hoe gebruiksvriendelijk ons loon pakket precies is? Onze klanten belonen dit onderdeel met een 8,6.

Een salaris pakket zoekt dat op uw sector en cao is toegespitst

Als u denkt dat alle loon pakketten hetzelfde kunnen – correcte berekeningen maken en keurige salarisstroken produceren – heeft u in principe gelijk. Maar veel salaris pakketten hebben daar wel de nodige hulp bij nodig. Van u om precies te zijn, want vaak moet u het salaris pakket zelf op uw sector en cao toespitsten. Bijvoorbeeld door handmatig de actuele premies in te voeren. Bij WinSalar en SalarFusion is dat niet het geval. We leveren namelijk meer dan 700 premies met het loon pakket mee. En verversen die bovendien regelmatig via gratis online updates.

Een salaris pakket zoekt dat op de zaken vooruit loopt

Dat SALAR Nederland al sinds 1986 als actief is, is een vertrouwenwekkende gedachte. Maar dat betekent gelukkig niet dat we op onze lauweren rusten. Salaris pakket WinSalar wordt namelijk constant verder verfijnd en uitgebreid. Zo waren we één van de eersten die een BAPI module integreerden en bieden we (via SalarOnline) al sinds 2010 de mogelijkheid om salarisstroken via e-mail te verzenden en online informatie tussen accountants en werkgevers uit te wisselen. Een salaris pakket met een vooruitziende blik dus.

Een salaris pakket zoekt dat volledig web based is

Want dat is precies wat SalarFusion (introductie: 2016) is. Een salaris pakket waarmee u altijd en overal kunt werken. Zonder installatie. En zonder vraagtekens over de actualiteit. Zelfs als u een paar weken op vakantie bent geweest, beschikt u zodra u inlogt weer over een volledig geüpdate  salaris pakket. Bovendien profiteert u met SalarFusion van automatische back ups, niet in ‘Verweggistan’, maar op onze robuuste en uitstekend beveiligde Nederlandse servers.