Nieuws

Administratiekantoor Jos van der Pouw Kraan

Winnaar van de SalarSamsung tablet bekend!

De meeste mensen die een nieuwe tablet hebben, kunnen niet wachten om alle mogelijkheden uit te proberen. Marianne Termeulen, de PDL salarisspecialist van Administratiekantoor Jos van der Pouw Kraan in Rijpwetering, vormt de uitzondering op die regel…

“Ik heb de Samsung tablet anderhalve week geleden gewonnen met mijn deelname aan het SALAR klantonderzoek, maar ben er nog niet aan toegekomen. Er zijn ook meerdere kapers op de kust, want ik heb drie dochters die best interesse hebben!” Eigenlijk was Marianne vergeten om het klantonderzoek in te vullen. “Het is dat ik een herinnering via de mail kreeg. Uiteindelijk ben ik toch maar mooi beloond voor de tien minuten die het kostte. Mijn collega’s zeiden al ‘en nu de Staatsloterij’, maar dat is helaas nog niet uitgekomen.”

“Met WinSalar weten we dat we kwaliteit in huis hebben”
Misschien is Marianne geen ‘trouwe’ invuller van klantonderzoeken, trouw aan WinSalar is ze zeker. “Ons kantoor werkt al sinds 1988 met het pakket. In eerste instantie werden de loonadministraties verzorgd door de zus van de oprichter.

Toen zij verhuisde, ben ik er langzaam ingerold. Ik heb nooit overwogen naar een ander salarispakket over te stappen. Niet elke verandering is een verbetering. Met WinSalar weten we dat we kwaliteit in huis hebben. Bovendien is de helpdesk erg goed. Ik bel ze niet meer dan een paar keer per jaar, maar wordt altijd perfect geholpen. Laatst moest ik bijvoorbeeld een levensloopregeling uitbetalen. Ik was er niet helemaal zeker van of ik het goed had begrepen. De helpdesk bood duidelijkheid.”

Snel en goed
Marianne heeft te maken met uiteenlopende cao’s en pensioenregelingen. “Ons kantoor richt zich op het MKB. Daar zitten zzp’ers tussen, maar ook allerlei winkels, agrarische bedrijven en horecaondernemingen die mensen in dienst hebben. Ik verzorg alle salarisadministraties, inclusief de vragen die daarbij komen kijken. Onze kracht is dat we klanten snel en goed helpen. We verwennen ze behoorlijk en bellen bijvoorbeeld als ze vergeten zijn de gemaakte uren door te geven. Vaak gaat het om papieren aanpassingen.

We proberen digitale loonstroken wel te pushen, maar hebben de nodige klanten die alles op papier willen ontvangen. Ik denk dat dit zal veranderen – de postbezorging is ook niet meer wat het geweest is – maar dat heeft tijd nodig. Dat je met WinSalar digitaal alle kanten op kunt, is natuurlijk heel handig!”

Administratiekantoor Jos van der Pouw Kraan