Nieuws

De beste salarissoftware voor het MKB selecteren: waar moet ik op letten?

De salarisadministratie bijhouden is niet het gemakkelijkste onderdeel van ondernemen. Wanneer je hebt besloten dat je jouw online salarisadministratie niet gaat uitbesteden, dan komt de belangrijkste volgende stap: bepalen wat de beste salarissoftware is voor jouw organisatie.

Waar moet je rekening mee houden bij het aanschaffen van salarissoftware?

Voor salarisverwerking zijn er allerlei systemen op de markt verkrijgbaar. Uiteraard wil jij alleen de beste salarissoftware, die aan bepaalde voorwaarden voor jouw onderneming voldoet.

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van de administratie in het algemeen. Je wilt dit gedeelte niet alleen onder controle hebben voor jezelf en de belastingdienst, maar ook voor je werknemers. Voor hen moet de loonstrook en de jaaropgave makkelijk terug te vinden zijn. Het is uiteraard wel zo handig als deze dan ook digitaal aangemaakt en verwerkt kunnen worden. Daarnaast ben je natuurlijk verplicht om belastingaangifte te doen. Met de beste salarissoftware pakketten kun je gemakkelijk en snel je aangifte digitaal doen. Hierin zitten namelijk vaak al gegevens zoals tabellen, percentages en rekenvoorschriften verwerkt, waardoor het pakket de loonheffing automatisch voor je regelt.

Het verwerken van de salarisadministratie met behulp van salarissoftware bespaart je niet alleen tijd en kosten, het verbetert de kwaliteit van jouw dienstverlening daarnaast aanzienlijk en zorgt ervoor dat je jouw administratie altijd overzichtelijk en op orde hebt.

Waarom SALAR Nederland de beste salarissoftware aanbiedt

SALAR Nederland is al meer dan 30 jaar expert op het gebied van salarissoftware. SALAR werkt met zowel software- en salarisexperts als met klanten, aan het constant optimaliseren en doorontwikkelen van de salarissoftware pakketten. Begonnen met het in die tijd innoverende ‘SALAR voor DOS’ tot het hedendaagse ultramoderne SalarFusion in 2016; SALAR Nederland biedt jou altijd het meest state-of-the-art salarissoftware pakket aan.

Ook al zijn alle salarissoftware oplossingen gemakkelijk in gebruik, wanneer je wel wat ondersteuning kan gebruiken, kan je altijd op SALAR Nederland rekenen voor support: de helpdesk wordt beoordeeld met maar liefst een 8,9! Bekijk alle oplossingen op het gebied van salarissoftware en de heldere tarieven.

De voordelen van SALAR salarissoftware op een rij:

  • Een uitgebreid aanbod aan verschillende salarissoftware oplossingen

  • Meer dan 30 jaar doorontwikkelde software door software specialisten

  • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken

  • Volledig geautomatiseerd (bijvoorbeeld inrichten workflows)

  • Uitstekende ondersteuning

  • Heldere tarieven

  • Op zoek naar de beste salarissoftware voor jouw bedrijf?

Daarvoor ben je bij SALAR aan het juiste adres! Met de uitgebreide salarissoftware pakketten van SALAR Nederland vind je altijd een geschikt softwarepakket dat past bij jouw organisatie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.