Nieuws

Fusionkeuken? SalarFusion ontbijt!

Frans met Aziatische invloeden? Cajun sushi? Nordic cuisine met een lokale twist? In de culinaire wereld worden non-stop grenzen overgestoken. Ook SALAR Nederland is een grensverleggende organisatie. Daarbij verlaten we in 2017 zelfs de aarde, want SalarFusion draait binnenkort in de wolken. En ja, het uitzicht is prachtig!

Beetgare input
Omdat we willen dat het nieuwe web-based salarispakket vanaf dag één precies doet wat onze klanten verwachten (meer mag ook!), overleggen we graag en vaak met gebruikers. Zo organiseren we in oktober ontbijtsessies voor klanten die werken met de live of demo-versies van SalarFusion. Wat vinden zij van de look & feel? Wat kan er anders of beter? En hoe zorgen we er samen voor dat SalarFusion echt het beste salarispakket ooit wordt? In oktober tikken we samen met klanten een eitje en drinken we een straffe espresso of een hartverwarmende latte macchiato. Maar wat er vooral over de ontbijttafel gaat, zijn hun beetgare ideeën en suggesties. En daar zet ons ontwikkelteam graag de tanden in!

Meer weten over SalarFusion?
Geïnteresseerd in updates over het web-based salarispakket? Meteen bericht ontvangen zodra SalarFusion je werk uit handen kan nemen? Laat het ons even weten en we seinen je in!