Nieuws

Inspirerend ontbijtje

Het ontbijt is niet alleen de belangrijkste maaltijd van de dag, maar voor ons ontwikkelteam ook de meest inspirerende. “De afgelopen ontbijtsessies hebben we enorm veel bruikbare feedback van ons SalarFusion ‘testpanel’ ontvangen. “Uiteraard wil ik iedereen die daaraan heeft meegewerkt, bedanken voor hun tijd, moeite en meedenkbereidheid,” zegt Guido Stapper. “We kunnen veel met feedback, dus op- en aanmerkingen zijn altijd welkom.”

Hoewel SalarFusion het meest ingrijpende project is, want je lanceert niet ieder jaar een volkomen nieuw salarispakket, wordt er ook volop onder de motorkap van WinSalar gesleuteld. Guido: “Finetunen is en blijft een doorlopend proces. Soms gaat het om aanpassingen waar klanten om vragen. Een voorbeeld is de optie om nieuwe werknemers direct in SalarOnline, het web-based zusje van WinSalar, toe te voegen. Ik denk dat dit veel klanten heel wat tijd zal besparen!”

Update WinSalar
“Daarnaast moeten we er natuurlijk voor zorgen dat WinSalar ‘begrijpt’ hoe alle wet- en regelgeving in elkaar zit. De minimumlonen worden met de eerstvolgende update aangepast. In die update zit ook een feature waar een aantal klanten heel blij van zal worden. We merkten dat veel klanten de optie “Werkgever kopiëren” gebruikten om snel nieuwe werkgevers in te richten.

Handig, maar je moest wel altijd de helpdesk bellen of mailen om de gekopieerde aangiftes te verwijderen. In de komende update wordt een wizard voor het kopiëren van de werkgever toegevoegd, waarbij je het doel van de kopie kunt aangeven. Inclusief het automatisch uitvoeren van acties als berekeningen en aangiftes verwijderen. Een update dus die het werken met WinSalar nét weer wat makkelijker maakt!”