Nieuws

Kies een salarisverwerking die past bij jouw organisatie

Ondernemers zijn altijd op zoek naar de juiste manier om te zorgen voor een efficiënte salarisverwerking. Het correct verwerken van salarissen is niet het gemakkelijkste onderdeel van ondernemen. SALAR Nederland bekijkt graag samen met jou welk salarispakket het beste aansluit op je wensen en behoeften.

Salarisadministratie belangrijk onderdeel

Het verwerken van salarissen van je werknemers is een cruciaal onderdeel van een onderneming. Een ondernemer heeft een verantwoordelijkheid naar zijn personeel (en de Belastingdienst) om salarissen op tijd te verwerken, zodat zijn werknemers tijdig hun salaris krijgen uitbetaald. Maar waar begint de zoektocht naar een gebruiksvriendelijk salarispakket dat naadloos aansluit op bijvoorbeeld de grootte van de onderneming? Heb je ‘maar’ vijf werknemers in dienst? Of is jouw onderneming zo hard gegroeid dat je inmiddels over een eigen personeelsfunctionaris beschikt? En besteed je de salarisadministratie uit of zorg je er zelf voor dat de salarissen op de juiste manier worden verwerkt? Voor SALAR zijn deze prangende vragen dagelijkse kost. In de praktijk blijkt dat veel ondernemers worstelen met welke verwerkingsmethodiek het beste bij hun organisatie past.

Ondersteuning in het maken van keuze voor salarisverwerking

In het woud van salarisverwerkingssystemen biedt SALAR Nederland jou duidelijkheid en transparantie. Wij willen niets liever dan dat jij kiest voor een salarisverwerking die jouw onderneming als een warme jas past. Meerdere factoren kunnen van invloed zijn op de keuze die je maakt. De administratieve rompslomp waarmee salarisverwerking gepaard gaat is voor ondernemers soms een reden om de salarisverwerking uit handen te geven. SALAR Nederland ondersteunt elke ondernemer optimaal door op maat gemaakte salarispakketten te bieden. Want, je wilt toch makkelijk een jaaropgave of loonstrook overzichtelijk kunnen inzien?

Ervaren salarisspecialist helpt je graag

SALAR Nederland bewijst al 30 jaar dat betrouwbare personeelssoftware voor een efficiënte salarisverwerking niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Onze dienstverlening bedient een breed palet aan ondernemers: van MKB-ondernemingen met een paar werknemers tot organisaties die duizenden salarisstroken per maand verwerken. Een gebruiksvriendelijk salarissysteem is bijvoorbeeld het innovatieve en hoogwaardige SalarFusion: een online salarisplatform dat tijds- en plaatsonafhankelijk werkt waardoor het elke ondernemer tijdwinst oplevert en zorgt voor een flinke kostenreductie. SalarFusion is het resultaat van een jarenlang ontwikkeltraject met salarisprofessionals uit alle sectoren.

Helpdesk staat dag en nacht klaar

In de uiteindelijke keuze van software voor salarisverwerking helpt SALAR Nederland elke ondernemer middels onze gekwalificeerde en professionele helpdesk. Hierbij dienen jouw wensen en behoeften als kompas om de juiste richting op te gaan. Een gebrekkige ondersteuning is een van de grootste frustraties van softwaregebruikers. De support van onze helpdesk behoort tot onze kernactiviteiten.

Wil je eens geheel vrijblijvend een oriënterend gesprek over welk systeem het beste past bij jouw salarisverwerking? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg!