Nieuws

Loonstrook online? Word ook een papierloze organisatie!

Digitalisering op het gebied van salarisadministratie gaat steeds sneller in de MKB-sector.  Wie verstuurt er nu eigenlijk nog papieren loonstroken naar werknemers? Online salarisadministratie is natuurlijk vele malen efficiënter! Het verhoogt niet alleen de functionaliteit van jouw salarisadministratie, ook voor je werknemers is het online ontvangen en beheren van de loonstrook een stuk aangenamer.

Online loonadministratie oplossingen

Voor de werknemer is de overzichtelijkheid van de loonstrook van belang. Voor een werkgever is het van belang dat een loonstrook eenvoudig aangemaakt kan worden, eenvoudig gedistribueerd kan worden en eenvoudig aangepast kan worden indien nodig. Dit is exact hoe de loonadministratie pakketten van SALAR Nederland zijn opgebouwd. Of het nu gaat om de verwerking van drie, of van honderd salarisstroken, met onze online salaris platformen verloopt jouw salarisverwerking gegarandeerd gestructureerder en soepeler.

Word een papierloze organisatie

Jijzelf én jouw medewerkers hebben met de online loonadministratie oplossingen van SALAR Nederland altijd toegang tot de salarisgegevens. Hannesen met een papierwinkel is hierdoor voorgoed verleden tijd! Niet alleen maak je de salarisadministratie makkelijker voor jezelf en je medewerkers, je draagt ook je steentje bij aan verduurzaming van de MKB-sector.

Jouw loonstrook online en nog véél meer…

Al sinds 2007 bieden we met SalarOnline de mogelijkheid om via e-mail loonstroken te verzenden en online informatie tussen accountants en werkgevers uit te wisselen. Daarnaast biedt SALAR Nederland ook SalarFusion aan. Dit is een revolutionair cloud-based salaris- en personeelsplatform, waarmee je tijd en plaatsonafhankelijk kan werken. SalarFusion is een fusie van onze jarenlange ontwikkelervaring en continu overleg met salarisprofessionals uit alle sectoren. Het resultaat is een online platform dat de bestaande workflow faciliteert én optimaliseert. Het versturen van de loonstroken geschiedt met SalarFusion uiteraard digitaal. En in combinatie met onze mobielvriendelijk website staat alle salarisgerelateerde informatie on-demand tot jou en jouw werknemers beschikking.

Custom salarisadministratie pakketten

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt salarispakket, ontdek je als snel dat er flink wat aanbieders zijn én dat de tarieven sterk uiteenlopen. Ook kunnen er in jouw branche specifieke eisen gesteld worden aan loonverwerking waarmee je rekening dient te houden. SALAR Nederland heeft een overzichtelijk aanbod aan oplossingen en kan jou precies informeren welk pakket geschikt is voor jouw organisatie.

Is het tijd om ook binnen jouw organisatie afscheid te nemen van het papieren loonstrookje? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag met het vinden van de beste loonadministratie oplossing voor jouw organisatie.