Nieuws

MKB opgelet! Bespaar veel tijd dankzij personeelsadministratie software

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat ondernemers ontzettend veel tijd kwijt zijn aan administratieve taken omdat processen niet efficiënt zijn ingericht. Veel van deze taken hebben betrekking op de personeelsadministratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwerken van vrije dagen, declaraties en onkostenvergoedingen. Wat als we je vertellen dat je veel tijd kunt besparen dankzij personeelsadministratie software…

Krijg weer grip op en inzicht in jouw personeelsadministratie

Vrijwel alle ondernemers vinden dat ze veel tijd kwijt zijn aan verschillende administratieve handelingen. Dit komt doordat deze handelingen vaak meer dan eens moeten worden uitgevoerd. Dit wordt ook wel eilandautomatisering genoemd; de personeelsadministratie wordt soms in wel meer dan 5 verschillende bronnen bijgehouden! Deze onnodige extra handelingen zijn zonde van jouw kostbare tijd, toch? Deze tijd kun je natuurlijk veel beter besteden aan werkzaamheden waarmee je echt impact kunt maken en jouw onderneming nog succesvoller te maken.

Houd meer tijd over voor jouw core business

Kies voor personeelsadministratie software en bespaar tijd door salarisadministratie processen te vereenvoudigen dankzij automatisering. Mede dankzij deze automatisering houd je meer tijd over voor zaken die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van jouw bedrijf. Dus til jouw onderneming naar een hoger niveau dankzij personeelsadministratie software!

Personeelsadministratie software onderdeel van SalarFusion pakket

Wil je altijd en overal inzicht in alle processen van jouw personeelsadministratie? Dan is SalarFusionecht iets voor jou! SalarFusion is een revolutionair online salaris- en personeelsadministratiepakket dat is ingericht volgens het principe ‘de gebruiker weet het altijd beter dan wij’. Hierdoor is het pakket volledig toegespitst op de wensen van de gebruiker. Naast flexibiliteit is efficientie ook een belangrijke pijler. Zo is het invoeren van bijvoorbeeld vakantiedagen een kwestie van ‘drag & drop’. Heel snel en gemakkelijk dus!

Heb je vragen? Onze vakkundige klantenservice staat voor je klaar

Als je er even niet uitkomt kun je altijd bij de klantenservice van SALAR Nederland terecht voor vragen of advies met betrekking tot jouw personeels- en salarisadministratie. Denk hierbij aan pakket gerelateerde tips & tricks, maar ook aan inhoudelijke ondersteuning zoals de impact die een wetswijziging heeft op jouw onderneming. Wil je meer weten over SalarFusion? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over.