Nieuws

MT/Sprout 2022

SALAR Software staat vanaf de oprichting in 1986 bekend voor het bouwen van salarisadministratiesoftware die zo dicht mogelijk bij de gebruiker staat.

De drijfveer van ons bedrijf is dan ook De Kracht van Eenvoud. Met SalarFusion werd recent een volledige cloud-oplossing ontwikkeld als opvolger van de befaamde WinSalar.

Deze innovatie is duidelijk opgemerkt door de markt waardoor we niet alleen nu al 300 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen voor 2023, het leverde ons ook een 2e plaats op in de categorie productinnovatie in de sector op de jaarlijkse MT/Sprout ranglijst van zakelijke dienstverleners.

Als puur Nederlands familiebedrijf meten we ons daar met buitenlandse kolossen als IBM en SAP. Dat bewijst dat je met toewijding, focus, voeling met de behoeftes van de lokale klant en een geweldig team tot buitengewone resultaten kunt komen.

In de Top 1000 van alle zakelijke dienstverleners komen we daardoor ook meteen binnen op plaats 101.

Deze erkenning sterkt ons er alleen maar in om verder te gaan op de ingeslagen weg om onze software met steeds grotere afstand de gebruiksvriendelijkste te maken voor onze klanten. Wij willen dat daardoor in hun gehele bedrijfsvoering de salarisverwerking hun minste zorg wordt.

 

Bron:

https://mtsprout.nl/ranglijst/mt1000-2022/01-mt1000-editie-2022-de-lijst

https://mtsprout.nl/ranglijst/mt1000-2022/hr-software-beste-dienstverleners-2022