Nieuws

Online salarispakket biedt werknemers mkb inzicht en duidelijkheid

De personeels- en salarisadministratie van mkb’ers verschuift steeds meer van papier naar online. Allesomvattende online salarispakketten die mkb’ers en hun personeel veel tijdwinst opleveren. Geen overvolle en tijdrovende papierwinkel meer op kantoor, maar een efficiënt en gebruiksvriendelijk online salarispakket dat complexe salaris- en personeelsprocessen op de gewenste manier stroomlijnt. Daar is elke mkb’er toch op zoek naar, zou je zeggen.

Werknemerslogin

Op elk gewenst moment van de dag toegang tot je loonstrookje of jaaropgaaf? Of even snel opzoeken hoeveel verlofuren je nog voor 2017 open hebt staan? Een werknemerlogin in je online salarispakket is van grote meerwaarde voor je werknemers. Met één simpele muisklik hebben jouw werknemers toegang tot al hun salarisgegevens in het online salarispakket. Het bespaart jou en je werknemers ontzettend veel tijd en ruimte als je op deze manier te werk gaat. De werknemers van tegenwoordig verwachten niet meer anders. Iedereen is altijd en overal online, dus elke mkb’er doet er verstandig aan om personeel een werknemerslogin te bieden dat zij 24 uur per dag en 365 dagen per week kunnen raadplegen. Wat ondernemers in de mkb-sector nog wel eens tegen de borst stuit, is dat een werknemerslogin gevoelige en vertrouwelijke informatie bevat. Niemand zit erop te wachten dat persoonlijke gegevens zoals een loonstrook op straat komt te liggen. Gelukkig is een werknemerslogin binnen een online salarispakket goed te beveiligen, zodat met alle informatie discreet wordt omgegaan.

Bijdragen aan de maatschappij

De overgang naar papierloos werken sluit naadloos aan op de ‘nieuwe’ manier van werken. Bedrijven willen graag op meerdere gebieden van betekenis zijn voor de maatschappij en daar koppelen zij vaak een duurzame filosofie aan. Met een online salarispakket draag je bij aan beter milieu. In Nederland versturen mkb’ers maandelijks miljoenen online loonstroken. Dat betekent dus nooit meer langdradige handelingen doordat je alle loonstroken moet printen en ze vervolgens met een envelop opstuurt naar je werknemers. Bedenk maar eens hoeveel papier dat op jaarbasis scheelt!

Online salarispakket SalarFusion

Voor de verwerking van salarisgegevens zijn verschillende online salarispakketten beschikbaar. SalarFusion is een vernieuwend online salaris- en personeelsadministratiepakket dat inspeelt op de specifieke wensen en behoeften van klanten. Het veelzijdige platform hanteert als principe dat ‘de gebruiker het altijd beter weet dan wij’. SALAR Nederland stelt met SalarFusion klanten in staat om tijd- en plaatsonafhankelijk de verschillende processen binnen de salaris- en personeelsadministratie op een effectieve, slimme en schaalbare manier te optimaliseren. Daarnaast krijg je ondersteuning van een klantenservice met professionele adviseurs waar je altijd een beroep op kunt doen voor vragen, advies en inhoudelijke ondersteuning. Handig voor wanneer er bijvoorbeeld een wetswijziging invloed heeft op jouw organisatie.

Wij helpen je graag!

SalarFusion biedt de gebruiker gemak, overzicht en flexibiliteit. Met handige online instructievideo’s en webinars helpen wij je op afstand. Daarnaast verzorgt SALAR Nederland regelmatig events, zoals masterclasses en presentaties. Je bent van harte welkom om eens een bijeenkomst bij te wonen. Met het uitgebreide online salarispakket zorg je ervoor dat jouw volledige administratie toekomstbestendig is! Wil je binnen jouw organisatie meer weten over SalarFusion? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de vele voordelen ervan!