Nieuws

SALAR aan het woord deel 2

Veel verandert. Maar wat goed is, blijft behouden!


De wereld verandert sneller dan ooit. Dat geldt voor de manier waarop mensen met software willen werken, maar ook voor de wijze waarop we naar informatie zoeken en hoe we met elkaar communiceren. SALAR Nederland wil proactief op al die ontwikkelingen inspelen. En dus staat er de komende periode een grote vernieuwingsslag in de stijgers. Het motto? Veel verandert. Maar wat goed is, blijft behouden!

“Ik denk dat de meeste klanten ons toch wel als een ‘menselijke’ softwareontwikkelaar zien,” zegt Peter van Helden. “We zijn van huis uit geen organisatie die klanten als nummertjes beschouwt en we willen alle gebruikers goed, snel én persoonlijk ondersteunen. Het is niet voor niets dat onze helpdesk steeds met een schitterend cijfer wordt beloond! Aan de andere kant signaleren we natuurlijk ook dat sprake is van verschuivende klantbehoeften. Mensen pakken minder snel de telefoon en zoeken veel informatie liever ‘gewoon’ online op.”

Online actualiteit
“Om die verschuivingen recht te doen, wordt onze website de komende periode vernieuwd. Het wordt dan niet alleen makkelijker om snel online hulp te vinden, maar ook om bijvoorbeeld het laatste nieuws over salarisverwerking te lezen. Dat laatst aspect is ook de reden waarom we besloten hebben de SALARispost na zeven jaar trouwe dienst met pensioen te laten gaan. Klanten lezen ‘m weliswaar veelvuldig, maar een nieuwsbrief die één keer per maand verschijnt kan simpelweg niet 100% actueel zijn. Op een blog kunnen we belangrijke informatie wel vers van de pers met de salariswereld delen.”

Extra gebruikersgemak
Maar de grootste innovatie, is toch de overgang naar SalarFusion. Peter: “Ik kan me voorstellen dat klanten die WinSalar als hun tweede huis beschouwen, daar soms met argusogen naar kijken. Maar ik kan iedereen meteen geruststellen; de gebruiksvriendelijkheid die WinSalar zo populair maakt, is één op één ‘doorvertaald’ naar SalarFusion. Ik durf best te beweren dat iedereen die nu met WinSalar werkt, straks met evenveel gemak in SalarFusion aan de slag kan. Met als bijkomend voordeel dat je dat pakket eventueel uit ‘de cloud’ kunt halen, zodat je bijvoorbeeld thuis of in de trein kunt werken. Let wel, je kunt er ook op de ’traditionele’ manier prima mee uit de voeten. Als je het web er niet mee op wilt, hoeft dat dus niet. Sterker nog, ook WinSalar wordt gewoon onderhouden, gefinetuned en geüpdate.

Dus zelfs als je de overstap niet of niet meteen wilt maken, profiteer je van een salarispakket dat aan alle actuele eisen – en meer! – voldoet. Wat mij betreft dus; op naar een mooie toekomst, samen met al onze gebruikers!”