Nieuws

MT/Sprout 2023

SALAR Software staat al sinds 1986 bekend als de toonaangevende leverancier van salarissoftware.

Ranglijst sector HR Software in 2023:
SALAR Software neemt met trots de 7e positie in (voorheen 9e).

https://mtsprout.nl/ranking/mt1000-2023/categorie/hr-software

Ranglijst NPS sector HR Software in 2023
SALAR Software staat al sinds 1986 bekend als de toonaangevende leverancier van salarissoftware. Daarom zijn we verheugd te delen dat we momenteel op de 8e positie staan (voorheen 16e) op de NPS-ranglijst voor HR Software.

Onze missie helder: Eenvoud in salarisbeheer. Deze benadering heeft niet alleen de aandacht van de markt getrokken, maar ook geleid tot het verwelkomen van nieuwe gebruikers in 2024.

Wij blijven ons inzetten om een gebruiksvriendelijk oplossing voor salarisadministratie te bieden aan onze klanten, en zullen dit in de toekomst blijven doen.

"Als een puur Nederlands familiebedrijf bevinden we ons te midden van sterke concurrentie.  In deze uitdagende omgeving delen we het speelveld met enkele van de meest toonaangevende spelers in de branche, zoals Loket, Afas, NMBRS en Exact. Wat ons onderscheidt, is onze exclusieve focus op salarisbeheer, waar andere partijen zich bezighouden met een breed scala aan diensten. Zo blijven wij gericht op het leveren van een gebruiksvriendelijke oplossing voor salarisadministratie, waardoor het voor onze klanten veel eenvoudiger wordt."

In de top 1000 zakelijke dienstverleners staan we hierdoor nu op plaats 132. Daar zijn we ontzettend trots op.

https://mtsprout.nl/ranking/mt1000-2023/overzicht

Deze erkenning versterkt onze vastberadenheid om deze koers voort te zetten en onze software steeds gebruiksvriendelijker te maken voor onze klanten.