Nieuws

Salarisverwerking in the cloud met SalarFusion

Steeds meer loonstroken worden digitaal verzonden. Maar digitale loonstroken zijn slechts de eerste stap op weg naar een nieuwe manier van loonverwerking. Want waarom zou u salarisstroken en jaaropgaven e-mailen als u ze ook direct kunt ‘sharen’ via het apparaat waar medewerkers 24/7 gebruik van maken, namelijk de smartphone? En waarom zou u het salarispakket op één computer of op het interne kantoornetwerk installeren? Om met die laatste vraag te beginnen; daar is eigenlijk geen goede reden (meer) voor. Althans, vanaf nu niet meer. SALAR Nederland lanceert namelijk SalarFusion, salarissoftware in the cloud.

Salarispakket voor de online generatie

De voordelen van zo’n volledig online salaris- en personeelsplatform zijn evident. Zo hoeft u niet meer in de auto/op de fiets/in de benenwagen om loonstroken te produceren, mutaties door te voeren en/of salarisstrookjes naar medewerkers te versturen. Alle gegevens zijn immers 365 en 24/7 te raadplegen en te bewerken. Waar u ook bent. Bovendien worden praktische apps toegevoegd. Medewerkers op smartphone of tablet informeren over vakantiedagen en reserveringen? Salarisstroken meteen met de juiste werknemer ‘sharen’? Met SalarFusion verloopt het snel en soepel. Hét salarispakket voor de online generatie dus.

Digitale loonstroken

Uiteraard geldt voor elk salarisprogramma dat het gebruikersgemak de kracht bepaalt. Om dat gebruikersgemak te optimaliseren, is SalarFusion in nauwe samenspraak met de gebruikers van WinSalar (ons succesvolle, meer ‘traditionele’ salarispakket) ontwikkeld. Niet onze ideeën, maar de wensen en eisen van accountants en salarisprofessionals stonden dus centraal. En dat betekent dat de workflow recht doet aan uw salarisverwerkingspraktijk, dat de look & feel meteen een gevoel van herkenning oproept en dat geavanceerde opties weliswaar allemaal aanwezig zijn, maar niet al te sterk op de voorgrond treden. Uiteraard is het opmaken en versturen van digitale loonstroken even gemakkelijk (of zelfs gemakkelijker) als bij offline loonsoftware. Daarnaast hebben we alles op alles gezet om te waarborgen dat SalarFusion de taal spreekt van (vrijwel) alle financiële en boekhoudkundige pakketten. U wilt immers dat uw loonpakket u tijd uit handen neemt. En dat lukt alleen als de koppeling met backoffice platformen een ‘no brainer’ is.

Dit zijn de vier beloften van ons online salarispakket:

De belofte van flexibiliteit

SalarFusion is een revolutionair online salaris- en personeelsplatform, waarmee u tijd en plaats onafhankelijk werkt. Ingericht volgens het ‘de gebruiker weet het beter dan wij’ principe. En dus naadloos toegespitst op uw dynamische salarisverwerkingspraktijk.

De belofte van efficiency

Werken met SalarFusion is schakelen met een salarispakket dat alle handelingen vereenvoudigt en versnelt. Zo is het invoeren van bijvoorbeeld vakantiedagen een kwestie van ‘draggen & droppen’. Bovendien zijn veel ‘basale’ handelingen volledig geautomatiseerd.

De belofte van gemak

SalarFusion is een fusie van onze jarenlange ontwikkelervaring en continu overleg met salarisprofessionals uit alle sectoren. Het resultaat is een online platform dat geen manier van werken dicteert, maar uw bestaande workflow faciliteert én optimaliseert.

De belofte van overzicht

De interface van SalarFusion is ‘from the ground up’ ontworpen, waarbij de look & feel continu door een positief/kritische jury is beoordeeld en becommentarieerd, namelijk onze opdrachtgevers. U zit straks in de bestuurdersstoel, wij verzorgen het dashboard.