Nieuws

We zijn gemigreerd!

Migratie is niet alleen in de politiek een hot topic. Ook IT’ers nemen het woord vaak in de mond. “Wat ermee wordt bedoeld, is de overgang naar een andere omgeving, bijvoorbeeld van server A naar server B,” vertelt Guido Stapper. “Dat kan onder andere winst opleveren als de nieuwe ‘locatie’ sneller is. Onze recente migratie van SalarOnline is daar een voorbeeld van. De nieuwe server draait beter en biedt meer kansen om functionaliteiten toe te voegen.”

“De migratie is zonder grote incidenten verlopen. Enkele klanten hadden even moeite om .pdf bestanden in Internet Explorer te openen, maar dat wordt snel in een extra update opgelost. En dus gaan
we binnenkort aan de slag met nieuwe functionaliteiten voor SalarOnline. Zo kunnen werkgevers straks zelf werknemers toevoegen, waarna de gegevens automatisch worden ‘doorgestuurd’ naar WinSalar. Bovendien willen we het mogelijk maken om contactpersonen die voor meerdere werkgevers mutaties invoeren, via één login toegang te bieden tot al ‘hun’ werkgevers. Nu gebeurt dat nog via losse log-ins, maar dat vinden we eigenlijk niet meer van deze tijd. Ook staat er een update voor WinSalar op de agenda. Die update wordt eind maart uitgebracht en bevat onder andere een uitbreiding van de TKP pensioenaangiftes. Alsof dat nog niet genoeg is, volgt er ook nog een update voor SalarFusion, zodat onze ontbijtsessie klanten de meest actuele versie kunnen testen en reviewen.”